Yıldızların Etkisi 40 %

Yıldızların Etkisi

94.20 TL 157.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 184
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.2
  • Barkodu : 9786253745738

Astrolojiye, el falına ve fizyognomiye ilgi duyanlar için eşsiz bir rehber niteliğinde olan Yıldızların Etkisi, kadim bilgelik ve modern bilgi arasında bir köprü kuruyor. Bu kapsamlı eser, sadece yıldızların ve gezegenlerin üzerimizdeki etkilerini incelemekle kalmıyor, aynı zamanda el ve yüz hatlarının da kişilik üzerindeki etkilerini gözler önüne seriyor.
Rosa Baughan, astrolojinin temel kavramlarını sade ve anlaşılır bir dille açıklarken, doğum haritası oluşturmanın inceliklerini öğretiyor. El falı (şiromansi) ve yüz okuma (fizyognomi) bölümleriyle de ilgiyi daha da artıran bu kitap, okuyucuların kendilerini ve çevrelerindekileri daha derinlemesine anlamalarına yardımcı oluyor. Ayrıca, sabit yıldızların etkileri, zodyak burçları ve Batlamyus gibi ünlü astrologlardan alınan aforizmalarla, astrolojiye bilimsel bir yaklaşımla bakmayı mümkün kılıyor.
Yıldızların Etkisi, astroloji ve kişisel gelişimle ilgilenen herkes için önemli bir kaynak. Kendinizi ve evrenle olan bağlantınızı keşfetmek istiyorsanız, bu kitap size rehberlik edecek ve yaşamınıza yeni bir perspektif katacak.

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?