Demavent 4 Ün Gizemi 40 %

Demavent 4 Ün Gizemi

145.80 TL 243.00 TL
  • Sayfa Sayısı : 314
  • Kağıt Kalitesi : enzo
  • Ebatlar : 13.5 x 21 x 1.77
  • Barkodu : 9786253746476

Zamanın derinliklerinden gelen bir sır, sanat tarihinin tozlu sayfalarını aydınlatmak için yüzeye çıkıyor...
Profesör, Titanic´in batık kalıntılarında bulunan, Ömer Hayyam´a ait ve daha önce bilinmeyen bir "Rubaiyat"ı keşfeder. Ancak bu eser, sadece bir edebiyat harikası değil; aynı zamanda karanlık güçlerin de peşinde olduğu bir hazinedir!
Profesör, kitabın sırrını çözmeye çalışırken, oğlu Ömer de; arkadaşları Çınar ve Defne ile birlikte, kendilerini sürükleyici bir maceranın tam ortasında bulurlar. Büyük bir düşman, bu değerli eserin peşindedir ve hem Profesör´ü hem de Ömer´i tehdit etmektedir. Uçak yolculuğu sırasında yaşananlar, olayların seyrini değiştirirken, Ömer de hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalır.

Her sayfada yeni şifreler, her an yeni tehlike... Hayyam´ın sırlarını çözmeye çalışan bu gençler, geçmişin gölgeleriyle yüzleşmek zorundadır. Fakat gerçek, hayal ettiklerinden çok daha şaşırtıcıdır.
Hatay´ın tarihi sokaklarından Atlantik Okyanusunun buzullarına, Kanada´nın keskin soğuğundan İran´ın çöllerine uzanan eşsiz bir macera.

"Demavent 4´ün Gizemi" sizi tarih ve sanatın iç içe geçtiği gizem dolu bir yolculuğa davet ediyor. Hazır olun, çünkü her sayfa,okurunu daha derin bir sırra sürükleyecek!

Henüz ürüne yorum yapılmamıştır. İlk sen yorum yapmak ister misin ?